05:50

Kl 05:50 ringer alarmet 3 ggr i veckan för att jag och annapanna ska ut och gå.
Jag är chockad men det är superduper bra !!
Förra helgen fyllde linus och pirrrrrrri piiiir år vilken helg .
Hade sjukt roligt och det slutade med att jag åkte med jensan,krille,möff och pirri piir till k-stad det ska göras igen !
Igår ville jag och anna se på film en klassiker armagedon än idag blev det tårar för denna film som jag har sätt 1000tals gånger den är sååå bra. Köpte även en liten godispåse vi kallar det fjantpåse haha
Filade och masserade annas fötter så de blev mjuka och fina wiiieee:)
Imon ska min underbara älskling laga mat till mig och det blir en myspys fredag men på lördag fyller Pake år som ska FIRAS  sedan blir det förhoppningsvis k-stad längtar.
Är väldigt besviken på sweden rock biljetterna dom är slutsålda på lördagen men va gör de? får hänga runt lite på området istället som förra året med familj och friends.

Har besällt sjukt mkt kläder från HM nu får det ta ett stopp !!! t.o.m david har börjat reagera hahaha
Idag blir det
Tvätt,O.C,städ,powerwalk,mat sedan blir det att slappa gööööööööööött e de .
Gooooa bilder moohahha



Va ska man göra

De e frågan va ska man göra av denna trötthet !!
Vet inte vad jag ska ta mig till.
Går till jobbet är trött på jobbet trött när jag kommer hem trött vaknar till liv typ 6 på kvällen vill ju vara det på jobbet och resten utav dagen men icke sa nicke.
Äter samma tid varje dag,mycket vatten och är ute och går vad krävs mer?????????????????
Nog pratat om det.
Idag är det kvinnodagen så peter på jobbet åkte iväg och köpte semlor så snällt utav honom men peter var bekymrad halva dagen han upptäckte på lunchen att hans äckliga kaffe kopp var försvunnen självklart är det jag eller anna som brukar jävlas med honom men denna gången var det eleverna som ville jävlas tillbaka på honom hahaha. Det blev ett jävla liv från hans sida om denna kaffekoppp han är helt omöjlig hahah
Längtar till helgen på fredagen har jag och david blivit hembjudna till Linus föräldrar på mat och dryck för att vi passade baltazar sen på lördagen ska alla tjejer träffas och dra till k-stad för utgång mkt treeeevligt.
MÅnga födelsedagsbarn på gång Linus,Pake och anna kaaaaalas dags !!




RSS 2.0